Maksut ja maksuehdot


Jäsenmaksu

Jokaisen harrastajan/joukkueen jäsenen on maksettava seuran jäsenmaksu 40€ kerran vuodessa, joka sisältää Suomen Cheerleadingliiton seuralta veloittaman jäsenmaksun 6€/jäsen. Uusilta jäseniltä maksu veloitetaan ensimmäisen kausimaksun yhteydessä ja vanhoilta jäseniltä kevätkausimaksun yhteydessä. Jäsenmaksu on kaikille seuran harrastajille samansuuruinen ja se maksetaan vuosittain seuran jäsenyydestä. Jäsenmaksulla rahoitetaan seuran hallintoa ja sen maksaminen oikeuttaa edustamaan seuraa esim. kilpailuissa.

Uusilta jäseniltä peritään liittymisen yhteydessä 20€ liittymismaksu 1.1.2018 lähtien. Liittymismaksu maksetaan kerran urheilijan liittyessä seuraan.

Kausimaksun suuruus määräytyy joukkueen harjoituskertojen, harrastetason mukaan sekä kausimaksuun vaikuttaa sekä sisältyy mm. harjoitukset, harjoitustilat, valmennuksen, oikeuden käyttää seuran kilpailuasua, joukkueen hallinnolliset asiat.

**Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin**

Kausimaksut 1.9.2021 lähtien:
 

  

Laskutetaan 2021

Joukkue

Kausimaksu

syyskuu

marraskuu

Luminance

240

120

120

Brilliance

250

125

125

Mirabilis*

240

120

120

Twinkling Little Stars

240

120

120

Sunlights

190

95

95

Galaxy

150

75

75

BigBang

150

75

75

Tähdenlennot

140

70

70

 

*Kun Mirabilis siirtyy treenaamaan vakivuoroissa 8 tuntia viikossa niin silloin 250 EUR kausimaksu.

Kausimaksut maksetaan neljässä osassa. Nyt ns. talvikauden kausimaksut maksetaan kahdessa osassa eli syyskuussa sekä marraskuussa. Seuraavat kausimaksut tulevat helmikuussa 2022 sekä huhtikuussa 2022. Kilpailevilla joukkueilla tulee päälle muita kustannuksia, kuten kisamaksut, bussikuljetukset, ruokailut yms.

  Laskut lähetetään sähköpostilla MyClub-jäsenhallintajärjestelmän kautta johon kaikki harrastajat ovat kirjautuneet aktivointilinkillä (lähetetään jokaiselle sähköpostilla) omilla tunnuksilla.

  Koulujen liikuntasaleissa järjestettäviä harjoituksia ei pidetä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Harjoitusten peruuntumisia ei korvata, mutta joukkueille pyritään järjestämään korvaava vuoro mahdollisuuksien mukaan.

  Kisaavilla joukkueilla voi tulla lisäkustannuksia tarvittavista lisävuoroista.

  Kokeilukerrat:

  • Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia kolme ensimmäistä kertaa veloituksetta. Kokeilukerroilla treenaaminen omalla vastuulla. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostilla (funshine.ilmoittautumiset@gmail.com) ennen seuraavaa harjoituskertaa. Mikäli harrastaja ei peruuta ajoissa osallistumista, on hän velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.
  • Vanha harrastaja voi veloituksetta osallistua uuden kauden kolmeen ensimmäisiin harjoituksiin ainoastaan jos hän siirtyy uuteen joukkueeseen. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostilla (funshine.ilmoittautumiset@gmail.com) ja joukkueen vastuuvalmentajalle ennen seuraavia harjoituksia. Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.
    

  Maksettuja maksuja ei palauteta vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

  Valmentajilla on läsnäoloseurantalistat.

  Maksuhuomautuksen lähetyksestä peritään 5€ huomautusmaksu.

  Poikkeavista maksujärjestelyistä on aina sovittava erikseen hallituksen kanssa kirjallisesti sähköpostilla (funshine.posti@gmail.com).

  Muita kustannuksia:

  Joukkueilla on kilpailu- (mm.majoitus-, matka-, musiikki-, osallistumiskulut) ja leirimaksuja, (päiväleirejä) sekä varustehankintoja, jotka laskutetaan erikseen.

  Joukkueiden jäsenet voidaan velvoittaa hankkimaan yhtenäiset edustus-/treeniasut (esim. valkoiset cheer-kengät, joukkuepaidat, -hupparit, -shortsit, -legginsit, -rusetit jne.)

  Joukkuevarusteiden maksuja ei palauteta ja  tilatut varusteet on harrastaja velvoitettu maksamaan kokonaisuudessaan lopettamisesta huolimatta.

  Kisapuvut, pomit, kyltit ym.rekvisiitan omistaa seura.

  Poissaolot:

  Tilapäisiä poissaoloja ei hyvitetä.

  Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi yli yhden kuukauden ajan, voidaan kausimaksun osahyvityksestä sopia erikseen yhdistyksen hallituksen kanssa (funshine.posti@gmail.com) ja palautuksen saamiseksi vaaditaan lääkärintodistus.

  Palautuksesta vähennetään toimistomaksu 5€.

  Seuran järjestämien kesä- ja viikonloppuleirien, poislukien joukkueiden omat leirit, osallistumismaksut voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan, jos harrastaja joutuu jättämään koko tapahtuman väliin. Osallistumisen estymisestä on tehtävä ilmoitus yhdistyksen hallitukselle (funshine.posti@gmail.com) heti lääkärintodistuksen saatua.

  Joukkueiden omien leirimaksujen hyvityksistä on sovittava erikseen joukkueen ja valmentajien kanssa.

  Jäsen- ja kilpailumaksuja ei palauteta edes lääkärintodistuksella.


  **Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.**