Joukkueet

FunShine Cheerleadersin seuran joukkueet

Seurassamme on harraste- ja kilpalinjat. Harrasteryhmissä pääset oppimaan lajin perusteet sekä harrastejoukkueet esiintyvät seuran näytöksissä. Taitojen karttuessa harrastaja voi haluessaan pyrkiä kilparyhmiin. Cheerleading on lajina monipuolinen ja sopii monelle aiemmasta urheilu- tai harrastustaustasta huolimatta.

Kilpalinjalla joukkueessa olo edellyttää ehdotonta sitoutumista treeneihin ja kilpailuihin. Harrastelinjalla harrastaja voi ottaa rennommin ja kuitenkin harrastaa lajia täysipainoisesti.

Jos haluat tulla kokeilemaan lajia toimi näin:

4-6 vuotiaat ovat tervetulleita kokeilemaan lajia Tähdenlennot-joukkueessa. Ikäryhmät 7-12 vuotiaat ovat tervetulleita tulla kokeilmaan lajia Big Bang-joukkeessa. Big Bang-joukkueessa harjoitellaan cheerleading-lajin perusteet ja sieltä siirrytään 1-2 kertaa kaudessa toiseen joukkueeseen (joko harraste- taikka kilpajoukkueeseen).

Ikäryhmät 12-16 vuotiaat voivat tulla kokeilmaan lajia Star Catchers-joukkueeseen.

Tiedustele vapaita paikkoja joukkueista meiliosoitteesta funshine.posti@gmail.com.

Mitä kilpajoukkueissa harrastaminen vaatii?

— Ennen kuin haluat pyrkiä edustus-taikka kilpajoukkueeseen, kannattaa miettiä, kuinka paljon olet valmis panostamaan lajiin, sillä näissä joukkueissa oleminen vaatii paljon aikaa, työtä ja panostusta myös omalla vapaa-ajalla. Ajankäyttö saattaa vaikuttaa kilpailevan lapsen ja nuoren perheeseenkin, sillä joukkueissa on läsnäolopakko ja lomajaksot ovat määriteltyjä. Kilpajoukkueen toimintaan myös sitoudutaan aina yhdeksi vuodeksi kerrallaan, joten omaa harjoittelua ja sitoutumisen tasoa täytyy pystyä ajattelemaan ja suunnittelemaan pidemmällä aikatähtäimellä. Mikäli sinulla ei ole motivaatiota kilpajoukkueiden vaatimaan harjoittelutahtiin, älä pyri niihin, vaan ota rennommin seuran harrastejoukkueissa: tätä varten meidän seuralla on harrastelinjat, jossa pääsee täysivaltaisesti harrastamaan lajia. Kilpalinjalla on tärkeää lapsen ja nuoren saada sataprosenttinen tuki kodilta. Kannustamme vanhempia olemaan aktiivisia ja olemaan harrastajan tukena. Kilpailevilla joukkueilla on myös enemmän maksuja. Lue lisää urheilijapolusta ja mitä kilpatasolla harrastaminen vaatii täältä.

JOUKKUEET:

Luminosity

Senior-joukkue (kilpajoukkue)
16v. =>

Brilliance (level 5)

Sekajuniorit (edustus)
12-16 vuotiaat

Interstellar (level 3)

Junioreiden kilpajoukkue
12-16 vuotiaat

Star Catchers

Junioreiden harrastejoukkue
12-16 vuotiaat

Twinkling Little Stars (level 3)

Minien edustusjoukkue
10-13 vuotiaat

Sunbeams (level 2)

Minien kilpajoukkue
9-12 vuotiaat

MiniLights (level 1)

Minien alkeiskilpajoukkue
7-12 vuotiaat

Twilight (level 1)


Minien harrastejoukkue (kilpailee aluekilpailussa)
7-12 vuotiaat

Galaxy

Minien harrastejoukkue
7-12 vuotiaat

Big Bang

Minien alkeisjoukkue
7-12 vuotiaat

Tähdenlennot

Mikrot 4-6 vuotiaat