Info - Mukaan harrastamaan


Miten pääsee mukaan?

Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja ottamalla yhteyttä sähköpostitse funshine.posti@gmail.com

Mitä harrastus maksaa?

Kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskausi. Lisäksi harrastajien on maksettava seuran vuosittainen jäsenmaksu 30€ sekä kerran maksettava liittymismaksu 20€ (maksetaan 1.1.2017 lähtien). Kausimaksut ja maksuehdot löydät yläpalkista.

Ylimääräisiä maksuja saattaa olla mm. kisa- ja leirimaksut. Joukkueet saattavat hankkia yhtenäisiä lämmittelyasuja, jotka maksetaan itse.

Lisäksi jokaisen kilpailevan harrastajan on ostettava Suomen Cheerleadingliiton (SCL) lisenssi, joka sisältää vakuutuksen ja liiton jäsenmaksun, jonka maksamalla saa mm. oikeuden osallistua kilpailuihin. Lisenssi ostetaan aina kalenterivuoden vaihtuessa riippumatta siitä, milloin lisenssin on edellisen kerran ostanut.

Harrastetasolla riittää harrastevakuutus. Tätä ei tarvita jos oma vakuutus kattaa cheerleadingin.

Lisenssin sekä harrastevakuutuksen osto-ohjeet löydät osoitteesta scl.fi.

Mitä pitää osata?

Etukäteen ei tarvitse osata mitään. Harrastejoukkueissa voi opetella lajin alkeet rauhassa omaa tahtia. Alkeet opittuaan on mahdollista siirtyä seuran muihin joukkueisiin.

Onko joukkueisiin paino-, pituus- tai muita ulkonäkövaatimuksia?

Ei ole.

Treenivaatteet?

Treenivaatteiksi käy esim, shortsit ja t-paita. Ei huppuja, isoja taskuja ja koruja. Treenijuoma on vesi. Lisäksi tarvitaan sisäliikuntakengät tai erityiset cheerleadingkengät.

Mistä saa cheer-shortseja ja kenkiä?

Cheer- shortseja yms. voi ostaa kisoista tai osoitteista sportiro.fi ja wildcheer.fi

Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan lajia!