FSC:n jalkaterapeutti

Jalkaterapeutti FSC:ssä

Seurassamme on mahdollista hyödyntää jalkaterapeutin palveluita. Valmentajamme Juulia Hietala on valmistunut jalkatepeutiksi ja hyödynnämme hänen osaamistaan eritoten seuran kilpajoukkueille. Tarkoituksena on auttaa ja ohjata loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä joukkueitamme sekä yksittäisiä urheilijoita. Juulia vierailee kilpajoukkueissa säännöllisesti ja ottaa myös ajanvarauksella vastaan yksityisvarauksia.

Jalkaterapeutin osaaminen on tärkeää lajillemme, sillä lajissamme tapahtuu jonkin verran loukkaantumisia ja on olennaista, että vammat hoidetaan oikeaoppisesti.

Juuliasta:

Valmistuin joulukuussa 2021 jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Jalkaterapeutti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö, joita työskentelee sekä julkisella että yksityisellä puolella ammatinharjoittajana. Olen valmentanut Funshinessa useamman vuoden ja tällä hetkellä toimin Brilliancen (SM-tason juniorit) valmentajana.

Tällä kevätkaudella alan työskentelemään osan FSC:n kilpajoukkueiden kanssa. Tarkoituksenani on auttaa ja ohjata loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä alkulämmittelyiden muodossa. Tämän lisäksi valmentajat kutsuvat minua treeneihin neuvomaan yksittäisten urheilijoiden loukkaantumisen jälkeisessä ohjauksessa. Oma tavoitteeni on saada urheilijat mahdollisuuksien mukaan osallistumaan treenien toimintaan oman loukkaantumisen/rasitusvammojen rajoissa. Nämä tapaamiset tapahtuu urheilijan omissa treeneissä valmentajan kanssa sovittuna ajankohtana. Näihin vaatimuksena on, että urheilija pystyy osittain osallistumaan treenien toimintaan.

Mikäli tilanne vaatii, tai kyseessä on isompi loukkaantuminen (eli esimerkiksi urheilija ei pysty osallistumaan treeneihin) minulle pystyy varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen. Tapaamiset koostuvat haastattelusta, alaraajojen tutkimisesta, kävelyn havainnoinnista sekä ohjeistan terapeuttisia harjoitteita. Tapaamiset tapahtuu FSC:n hallilla yhdessä sovittuna ajankohtana. Käynti on 30e, lasku tulee myclubin kautta urheilijalle. Alaikäisten ajanvarauksen tekee vanhempi.

Mikäli kysyttävää tai haluat varata ajan, olethan yhteydessä minuun 0400290274 (whatsapp myös käytössä).