Aloita cheerleading


Aloita cheerleading Porvoossa!

Tervetuloa mukaan FSC:n toimintaan. Meillä pääset heti mukaan harjoittelemaan cheerleadingiä. Ilmoittautumisen voit tehdä vaikka heti alla olevan kaavakkeen kautta. Jos haluat kysellä lisää joukkueista, aikatauluista taikka maksuista, ole rohkeasti yhteydessä meiliosoitteeseen funshine.ilmoittautumiset@gmail.com. Näiltä sivuilta löydät myös lisätietoa joukkueista, maksuista sekä 2021-2022 lukujärjestyksen.

Seurassamme toimii useita vasta-alkajille tarkoitettuja joukkueita kaikissa ikäryhmissä. Joukkueemme harjoittelee Porvoon Tarmolassa (Teollisuustie 4).  

Meillä on myös pojat tervetulleita mukaan toimintaan. Harrastusta saa kokeilla kolmesti (kolmet ensimmäiset treenit) maksutta.

Ei lajikokemusta: Cheerleading sopii kaikille ja et tarvitse aiempaa lajikokemusta. Cheerleading on vauhdikas joukkuelaji, jossa yhteishenki on keskiössä. Seurassamme on useampia alkeisryhmiä, johon otetaan mukaan myös kesken kauden mikäli vapaita paikkoja löytyy. Ilmoittaudu näihin ryhmiin alla olevalla lomakkeella.

Näin pääset toimintaamme mukaan:

1. Valitse millä tasolla ja missä joukkueessa haluat harrastaa

Alkeisryhmissä, kuten Tähdenlennot, BigBang ja Galaxy (täältä näet joukkueet) opit lajin perusteet. Taitojen karttuessa voit karsia halutessasi kilparyhmiin tai jatkaa aktiivista liikkumista harrasteryhmissä. 

2. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Kerro halukkuudestasi aloittaa lajin harrastus, niin etsimme sinulle sopivan joukkueen.

3. Tule kokeilemaan rohkeasti lajia

Voit käydä kokeilemassa lajia ilmaiseksi sinulle osoitetussa joukkueessa joukkueen kolmet ensimmäiset treenit. Jos et haluat jatkaa, tulee sinun ilmoittaa osallistumisen peruuttamisesta sähköpostitse (funshine.ilmoittautumiset@gmail.com) tai tekstiviestitse valmentajalle ennen neljättä harjoituskertaa. Mikäli et peruuta osallistumistasi ennen neljättä kertaa, olet velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.

Tervetuloa lämpimästi mukaan!