Ajankohtaista

Seuran kilpajunnujoukkueet Clarity ja Mirabilis yhdistyvät. Yhdistyksellä saadaan täysmääräinen joukkue kasaan ja päästään rakentamaan innolla tulevaa kautta.
FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII VALMENTAJIA MINEILLE, JUNNUILLE JA SENNUILLE!
Jos vauhti, iso kasa joukkuekavereita, hyvä kunto ja kilpaileminen kiinnostaa, on cheerleading oikea laji sinulle. Vapaita paikkoja löytyy joukkueistamme - ilmoittaudu heti!
Kaksi Suomen huippuseuraa ovat päättäneet yhdistää voimansa ja tähdätä yhdessä kohti MM-karsintakilpailuja.
FunShine Cheerleaders tähtää MM-kisoihin. Maksut joukkueessa koostuvat ainoastaan leiriruokailuista sekä lisenssistä niillä urheilijoilla, jotka eivät ole seurajoukkueessa. FSC tarjoaa leirien tilavuokrat!
Aloita syksyllä uusi laji! Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, joka sopii kaikille. Cheerleadingia voit harrastaa Porvoossa harraste- taikka kilpatasolla.
Mahtavia uutisia FSC:lle, sillä ensimmäistä kertaa Suomen Cheerleadingliiton historiassa jaetaan vuosipalkintoja keväällä 2021 ja meidän seuran on päässyt hienosti esille. Vuosipalkinnot jaetaan SM-kilpailulähetyksessä 13.6.2021.
Seuran karsinnat järjestetään kesäkuussa Kokonhallilla. Jokaisen seuran urheilijan tulee ilmoittautua joko kilpa-joukkueeseen taikka harrastejoukkueseen viimeistään 10.6. mennessä! Odotamme innolla hakemustasi!
Taitavat mini- ja junnujoukkueemme etsivät valmentajia! FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII MINI- JA JUNNUJOUKKUEILLE VALMENTAJAA PORVOOSEEN
RSS ATOM