FSC-kesäleiri viimein täällä! Varaa paikkasi!

13.5.2022

Varaa paikkasi FSC:n kesäleiriltä!
Varaa paikkasi FSC:n kesäleiriltä!

FunShine Cheerleaders järjestää FSC-hallilla 1.-4.8. neljän päivän pituisen kesäleirin 7-15-vuotiaille, jonka aikana leiriläiset pääsevät harjoittelemaan cheertaitoja seuran valmentajien johdolla. Leiristä tulee cheerin täytteinen ja toivotamme tervetulleeksi jo lajin parissa harrastavat sekä uudet vasta-alkajat.

FunShine Cheerleaders järjestää FSC-hallilla elokuussa neljän päivän pituisen kesäleirin 7-15-vuotiaille, jonka aikana leiriläiset pääsevät harjoittelemaan cheertaitoja seuran valmentajien johdolla. Leiristä tulee cheerin täytteinen ja toivotamme tervetulleeksi jo lajin parissa harrastavat sekä uudet vasta-alkajat.

Ilmoittautumiset leireille tapahtuu alla olevan linkin kautta, varaathan paikkasi pian! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Leiri toteutetaan, mikäli osallistujia on tarvittava määrä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta 10.7. mennessä ilmoittautuneille.

-Leirin kesto: 1.8.-4.8.2022, klo 9-16:00, FSC-halli
-Hinta 160€
-Ohjattua toimintaa joka päivä klo 9-16, vähintään yksi täysi-ikäinen valmentaja paikalla leirin ajan.
-Ikäryhmä: Minit ja juniorit 7-15 –vuotiaat (synt. 2007-2015)

Leirillä on päivittäin 2-3 lajiharjoitusta (stuntteja, akrobatiaa, pyramideja, venyttelyä), lisäksi leikkejä ja askartelua. Leirimaksu sisältää: Lämpimän lounaan ja välipalan, kesäleiripaidan, vakuutuksen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen FSC kesäleirille 1-4.8.2022 (google.com)

Leiri-info lähetetään ilmoittautuneille ennen leirin alkua. Leiri laskutetaan, kun leirin järjestäminen vahvistuu.


******


Peruutusehdot: Kesäleireille (elokuussa järjestettävät leirijakso) tehdyt varaukset voi peruuttaa 30 EUR peruutuskuluja vastaan (per osallistuja) heinäkuun 8. päivään mennessä (eli 8.7. klo 23:59 mennessä), jonka jälkeen kaikki leirivaraukset muuttuvat sitoviksi.

Toimistokulut ovat 10 EUR per osallistuja.

Jos asiakas ei osallistu leirille, eikä ole peruuttanut varattua leirijaksoa peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.

Sairastapaukset: Leirijakson voi peruuttaa vielä ennen leirin alkua akuutin sairastapauksen vuoksi. Sairastapauksessa leirijaksosta maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle vähennettynä toimistokuluilla 10 euroa. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen FunShine Cheerleaders Ry:lle (funshine.hallitus@gmail.com). Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle.

JÄRJESTÄJÄN OIKEUS PERUUTTAA LEIRIJAKSO:

Alhainen osanottajamäärä: Jos leirille on ennen leirijakson alkua ilmoittautunut alle 20 asiakasta (20 asiakasta tai vähemmän), niin leirijakso voidaan peruuttaa. Ilmoitus peruutuksesta tapahtuu viimeistään 10.7. mennessä kaikille osallistujille.

Ylivoimainen este: Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen, force majeure-tilanteen, muun riippumattoman esteen, joka pakottaa FunShine Cheerleaders Ry:tä peruuttamaan leirijakson kokonaan, eikä asiakkaalle voida tarjota korvaavaa leirijaksoa, asiakkaalle palautetaan jo maksettu leirimaksu kokonaisuudessaan (100 %). Tällaisessa tilanteessa asiakas ei voi saada vahingonkorvausta ylimääräisistä tai hyödyttömäksi käyneistä kuluista, joita tilanteesta saattaa aiheutua.

VARAUKSEN MUUTTAMINEN: leirivarauksen muuttamiseen sovelletaan peruutusehtoja. Leirivarausta voi muuttaa kuluttomasti 14 vrk ajan varauspäivästä, jos leirijakson alkuun on yli 4 viikkoa. 14 vrk peruutusajan jälkeen varaus on sitova, ja muutoksesta veloitetaan 100 % alkuperäisen leirin hinta ja toimistokulut. Jos leirin alkuun on alle 4 viikkoa, varaus on heti sitova.