FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII VALMENTAJIA!

18.3.2022

Porvoolainen cheerleading seura etsii valmentajia kaikille ikätasoille. Laita hakemuksesi tulemaan rohkeasti 10.5. mennessä!

MEILLE VALMENTAJAKSI?
 

Nyt etsimme valkkuja seuramme kaikkiin ikätasoihin. Jos sydämesi sykkii cheerille, meiltä saat ihanat valkkutoverit ja kivan työympäristön.

FunShine Cheerleaders on porvoolainen vuonna 2011 perustettu kilpacheerleadingin erikoisseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista urheilua niin harraste- kuin kilpatasoillakin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden urheilla omalla tasollaan ja kehittyä henkilökohtaisesti omalla tahdillaan turvallisesti. Seurana pyrimme kehittymään ja kasvattamaan toimintaamme jatkuvasti. 

Seurassamme on lähes 30 taitavaa ja koulutettua valmentajaa. Meillä valmentajat saavat kehittyä ja vaikuttaa. 

Mitä toivomme sinulta?
Edellytämme kokemusta lajin parissa ja/tai jonkin verran aiempaa valmentamistaustaa. Voit olla valkku-urasi alussa taikka kokenut valmentaja, meiltä löydämme juuri sinulle sopivan joukkueen. Meillä on mahdollista valmentaa mikro, minejä, junnuja taikka sennuja harraste- taikka kilpajoukkueissa. Toivoimme sinulta motivaatiota kehittää ja tuoda positiivista virtaa joukkueeseen ja meidän seuraan. 

Seura kouluttaa valmentajia Suomen Cheerleadingliiton  järjestämissä koulutuksissa sekä järjestää mm. valmentajatapaamisia ja kouluttaa aktiivisesti itse valmentajia.

Jokaiselle valmentajalle maksetaan seuran palkkataulukon mukainen tuntipalkka riippuen valmentajan koulutustasosta sekä valmennuskokemuksesta. Seura maksaa Porvoon ulkopuolelta tuleville valmentajille matkakorvaukset.


Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi 10.5.2022 mennessä osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com, sisällytä hakemukseen seuraavat tiedot:

-Nimi, syntymäaika, yhteystiedot
-Aiempi valmennuskokemus
-Missä joukkueissa olet itse harrastanut/harrastat
-Mitä ikätasoa haluaisit valmentaa 
-Kiinnostaako sinua valmentaa harraste-taikka kilpajoukkuetta

 

LAITA HAKEMUS ROHKEASTI SISÄÄN!

***