Clarity ja Mirabilis joukkue yhdistyvät

31.8.2021

Seuran kilpajunnujoukkueet Clarity ja Mirabilis yhdistyvät. Yhdistyksellä saadaan täysmääräinen joukkue kasaan ja päästään rakentamaan innolla tulevaa kautta.

Clarity ja Mirabilis joukkue yhdistyvät 2.9.2021

Joukkueiden yhdistäminen tuo mahdollisuuden molemmille joukkueille muodostaa hyvät stunttiryhmät sekä päästä kisaamaan. Koemme, että molemmat joukkueet hyötyvät valtavasti yhdistämisestä :-) Kiitämme molempia joukkueita että ovat jaksaneet treenata tähän saakka pienimmällä ryhmillä, nyt onneksi asia helpottuu yhdistämisen myötä.

Mirabilis-joukkuetta tulee valmentamaan Heidi Mäkelä, Juuli Veromaa sekä Elina Hasu. Valmentaja kokoonpano saattaa muuttuu syksyn aikana. Joukkuetta tulee mentoroimaan syksyn aikana Minttu Kousa ja Elina Aaltonen.

Mirabilis-joukkueella on edelleenkin jatkossa tärkeä rooli meidän seurassamme, sillä se on seuran edistyneiden kilpajuniori joukkue. Tästä joukkueesta noustaan mahdollisesti Brilliance-joukkueeseen (SM-taso). Mirabilis-joukkueen tavoitteena on päästä kisaamaan syksyn aikana ja saada yhteneväiset tekniikat ja taitotason läpi joukkueen. 

Mahtavaa treeni-intoa joukkueelle!