FUNSHINE CHEERLEADERS ETSII VALMENTAJIA!

30.8.2021

FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII VALMENTAJIA MINEILLE, JUNNUILLE JA SENNUILLE!

MEILLE VALMENTAJAKSI?
 

Nyt etsimme valkkuja seuramme minijoukkueisiin, junnujoukkueeseen sekä sennu-joukkueseen. Jos sydämesi sykkii cheerille, meiltä saat ihanat valkkutoverit ja kivan työympäristön.

FunShine Cheerleaders on porvoolainen vuonna 2011 perustettu kilpacheerleadingin erikoisseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista urheilua niin harraste- kuin kilpatasoillakin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden urheilla omalla tasollaan ja kehittyä henkilökohtaisesti omalla tahdillaan turvallisesti. Seurana pyrimme kehittymään ja kasvattamaan toimintaamme jatkuvasti. 

Seurassamme on lähes 30 taitavaa ja koulutettua valmentajaa. Meillä valmentajat saavat kehittyä ja vaikuttaa.

Edellytämme mieluiten kokemusta lajin parissa ja/tai jonkin verran aiempaa valmentamistaustaa. Toivoimme sinulta motivaatiota kehittää ja tuoda positiivista virtaa joukkueeseen ja meidän seuraan. 

Seura kouluttaa valmentajia Suomen Cheerleadingliiton sekä ESLU:n järjestämissä koulutuksissa sekä järjestää mm. valmentajatapaamisia ja kouluttaa aktiivisesti itse valmentajia.

Jokaiselle valmentajalle maksetaan seuran palkkataulukon mukainen tuntipalkka riippuen valmentajan koulutustasosta sekä valmennuskokemuksesta. Seura maksaa Porvoon ulkopuolelta tuleville valmentajille matkakorvaukset.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.9.2021 mennessä osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com.

 

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

- Nimi, ikä ja yhteystiedot

- Koulutus

- Aiempi valmennuskokemus

- Aiempi oma harrastuneisuus sekä saavutukset (harrastusvuodet ja seurat sekä mahdolliset kilpatoiminnan saavutukset)

 

Lisäkysymyksiä, laita meili osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com

 

TERVETULOA JOUKKOOMME!