Lapselle ja nuorelle uusi vauhdikas harrastus?

25.8.2021

Ilmoittaudu mukaan kilpailemaan!
Ilmoittaudu mukaan kilpailemaan!

Jos vauhti, iso kasa joukkuekavereita, hyvä kunto ja kilpaileminen kiinnostaa, on cheerleading oikea laji sinulle. Vapaita paikkoja löytyy joukkueistamme - ilmoittaudu heti!

Mukaan harrastamaan ja kilpailemaan


Syksyllä on käynnistynyt cheerleading toiminta vauhdikkaasti Porvoossa kun kaikki FunShinen joukkueet alkoivat harjoitella. Tähtäimessä tietenkin huippusijoitus syksyn kisoista. Uuteen harrastukseen ehtii vielä mukaan, sillä aloituspaikkoja löytyy minien (7-11 vuotiaiden) sekä junioreiden (12-16 vuotiaiden) joukkueista. Aiempaa kokemusta et tarvitse, myös pojat ovat tervetulleita harrastamaan ja kilpailemaan.
 

Cheerleading vie mukanaan....


Akrobatiaa, stuntteja, huutoja, pyramideja sekä tiivis joukkuehenki - tästä on cheerleadingin kivijalka tehty. Cheerleading on hurjassa nosteessa Suomessa tällä hetkellä, harrastajia kautta maan on lähes 15 000. Lajiin tulee enemmän ja enemmän uusia harrastajia mukaan. Suomalaiset ovat takoneet huimaa menestystä lajin parissa maailmalla, tästä esimerkkinä mm. kaksi MM-kultaa. 

Cheerleading sopii lajina lähes kaikille - kilpalinjalla vaaditaan alusta saakka sitoutumista sekä treenitahti on tiukkenee sitä mukaan kun nousee lajissa eteenpäin. Harrastelinjalla voi treenata vapaammin ja käydä tutustumassa rennommin lajiin. Monesti käy niin, että harrastelinjalta haetaan kilpalinjalle ja laji vie mukanaan, ei pelkästään urheilijaa, mutta koko perheen. Cheerleading-lajissa kilpaillaan paljon ja itse kisat ovat koko perheen huippuhetkiä. 


FunShinessa on kilpa-että harrastelinjat. Nuorimmat urheilijamme ovat mikroikäisiä eli 4-6 vuotiaita. Mini-ikäiset ovat 7-11 vuotiaita sekä juniorit ovat 12-16 vuotiaita.

Cheerleading on vauhdikas ja erittäin näyttävä kilpaurheilulaji. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä stunttitaidot. Laji on teknisesti vaikea ja kehittää kehon hallintaa. Lajissa on olennaista tiivis joukkuetyöskentely sekä tavoitteellinen urheilu.
 

Kiinnostuitko lajista?

Vapaita paikkoja meidän harraste- taikka kilpajoukkueista voi tiedustella meilisosoitteesta funshine.ilmoittautumiset@gmail.com taikka ilmoittautua suoraan harrastejoukkueeseen täältä: https://www.funshinecheer.com/aloita-cheerleading/TERVETULOA MUKAAN!