FunShine Cheerleaders ehdolla Suomen Cheerleadingliiton vuosipalkintojen kahdessa kategoriassa & liput myynnissä SM-kilpailuihin

8.6.2021

Mahtavia uutisia FSC:lle, sillä ensimmäistä kertaa Suomen Cheerleadingliiton historiassa jaetaan vuosipalkintoja keväällä 2021 ja meidän seuran on päässyt hienosti esille. Vuosipalkinnot jaetaan SM-kilpailulähetyksessä 13.6.2021.

Ehdokkuuksia FSC:lle

Vuoden valmentajaksi on ehdolla seurastamme Niklas Törnroos. Niklas on seuramme Brilliance-joukkueen valmentaja sekä seuran huippu-urheiluvastaava. Niklaksen ehdokkuus on mahtavia asia, sillä Niklaksen kova työ seuramme ja joukkueiden eteen on huomattu myös seuran ulkopuolella. Niklas on systemaattisella työllä vienyt monia kehitysprojekteja seurassamme eteenpäin ja uskaltanut tehdä uudenlaisia muutoksia, jotka vievät cheerleading kulttuuria eteenpäin Suomessa. 

Seuramme on myös ehdolla kategoriassa ”Vuoden cheerteko” ja siellä teemalla ”Brilliancen varajäsenetön joukkue”. Ehdokkuuden teema on myös merkittävä lajikulttuurin muutosaskel, mitä haluamme seurana edistää. Meillä on visiona luoda seura, jossa jokainen urheilija pääsee kehittymään ja saa mahdollisuuden myös yksilönä kehittyä uudelle tasolle. Aiheesta Niklas Törnroosin antama haastattelu SCL:lle: https://scl.fi/blog/2020/11/17/kaikki-joukkueessa-kilpailee-yksilon-tarpeet-huomioon-pienemmalla-joukkuekoolla/

Ehdokkuudet ovat meidän pienelle, mutta kasvavalle seuralle merkittäviä, sillä ne kuvastavat sitä, että pitkäaikainen työmme alkaa tuottamaan tulosta. Seuraava askel seurallemme on aloittaa syyskaudella toiminta uudessa omassa hallitilassa sekä viimeinkin käynnistää senior-joukkuetoiminta. Koronan tuomasta kurituksesta huolimatta, olemme matkalla pitkäaikaisia unelmiamme.

Brilliance-joukkue kisaa 13.6. SM-kisoissa – täältä voit ostaa liput

Ostettavissa:
Peruslippu 15 €
Ryhmälippu* 20 €

Liput myydään osoitteessa:
https://www.lippuautomaatti.fi/v1/lp001.asp?c=vikis

*ryhmälippu=omantunnon mukaan ostettavissa, mikäli ruudun takana suurempi katselijajoukko

Stream-lähetys alkaa klo 15 ja lähetys on katsottavissa tallenteena 7 vrk ajan kilpailutapahtuman jälkeen.

Tulethan mukaan kannustamaan Brilliance-joukkuetta voittoon! Brilliance kisaa 13.6.2021.