VUOKRASOPIMUS ALLEKIRJOITETTU – FSC ALOITTAA KESÄN KYNNYKSELLÄ UUDESSA HALLITILASSA

19.5.2021

FSC:n hallitus teki päätöksen huhtikuun lopussa omasta hallitilasta. Päätökseen vaikuttivat monet tekijät, tärkeimpänä taustatekijänä oli kasvava tarve saada enemmän salivuoroja, jotta seuran toimintaa voidaan kasvattaa ja kysyntään vastata.

Uuteen hallitilaan kesän aikana

Seuran uusi hallitila sijaitsee Tarmolassa (Teollisuustie 4), Bookwellin vanhoissa tiloissa. Olemme vuokranneet hallitilaa 450 neliötä. Vuokratila mahdollistaa tilan kahdelle kisamattoalueelle. Uusi hallitila on seuralle erittäin hyvä sijaintinsa sekä oheispalveluiden vuoksi. Hallissa tulee olemaan mm. kuntosali, padel-tilat yms.

Hallitilaa ollaan parhaillaan viimeistelemässä valmiiksi ja tavoitteena on päästä joko kesäkuussa taikka heinäkuussa uusiin tiloihin. Tulemme ostamaan Porvoon kaupingilta osan Kokonhallin cheer-matoista ja teemme parhaillaan varainhankintaa, jotta saamme rahat kerättyä kahteen kokonaiseen kisamattoalueeseen.

Toistaiseksi treenit jatkuvat Kokonhallilla sen aikaa, kunnes saamme oman hallitilan viimeisteltyä.
 

Hallihanke mahdollistaa uudenlaista toimintaa seuralle
 

Uusi FSC-halli on seuran pitkäaikainen unelma. Saamme viimeinkin toteuttaa pitkäaikaiset suunnitelmamme senior-joukkueen perustamisesta sekä suunnitella treeniaikoja vapaammin ja laajemmin, järjestää viikonloppuleirejä, yksityistunteja sekä akrotapahtumia yms. Uusi hallitila tulee nostamaan FSC:n seurana uudelle tasolle - sille tasolle mille se taidollisesti on kuulunut jo pitkään.

 

Meiltä on pitkään karannut junior-vuosien jälkeen urheilijoita Helsinkiin ja nyt haluamme tarjota kovatasoisen senior-joukkueen seurassamme ja tehdä mahdolliseksi pitkäaikaisen treenaamisen Porvoossa. Meillä on ollut pitkään jonotuslistalla mini-ikäisiä harrastajia, mutta vähäisten vuorojen takia, emme olemme ole pystyneet tarjoamaan heille treenipaikkaa. Tämä tulee nyt muuttumaan oman hallitilan myötä.

****