SEURAN HALLITILAHANKE - KAUAN ODOTETTU UNELMA SAATTAA OLLA PIAN TOTTA & APUANNE TARVITAAN

13.4.2021

Lasten ja nuorten liikunnan ja urheiluharrastusten osittainen rajoittaminen koronan vuoksi on ollut haasteellista monenkin eri lajin harrastajille, eritoten cheerleading on lähilajina kärsinyt tästä erityisen paljon. Meillä Porvoossa pitkään jatkuneet rajoitukset ovat kiristäneet seuran toimintaa äärilleen. Valoa on kuitenkin tunnelin päässä.

Olemme usean vuoden ajan haaveilleet omasta hallista ja nyt meillä saattaa olla tähän viimein mahdollisuus. Neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä omasta hallitilasta ja unelma saattaa olla pian totta. Seuran hallitus tekee päätöksen hallihankkeesta seuran kevätkokouksessa. Jos tarvittavat varat saadaan kerättyä, tarkoittaa tämä sitä, että kesän kynnyksellä pääsisimme uuteen halliin.

Jotta pääsemme toteuttamaan haaveemme, FSC:sten apua tarvitaan. Lue alta, miten pystyt tukemaan seuraamme hallihankkeessa.


Lyhyesti suunnitteilla olevasta hallihankkeesta
 

Kevään 2021 olemme neuvotelleet uutta hallitilaa seuralle. Suunniteltu hallitila sopisi täydellisesti seuralle tilojen suhteen, kyseessä on olemassa oleva hallitila, josta seura vuokraisi itselleen tilaa. Tilat mahdollistaisi seuran kasvun uudella tavalla, sillä saisimme viimeinkin toteuttaa pitkäaikaiset unelmamme senior-joukkueen perustamisesta sekä pystyisimme paljon laajemmin suunnittelemaan treeniaikoja, viikonloppuleirejä, yksityistunteja, akrotapahtumia yms. Uusi hallitila nostaisi FSC:n seurana uudelle tasolle - sille tasolle mille se taidollisesti on kuulunut jo pitkään.

 

Vuokrasopimus on viittä vaille valmis, ehtona sopimuksen syntymiselle on cheerleading mattojen käyttöön saaminen sekä tarvittavien varojen kerääminen. Olemme tehneet kevään aikana mittavaa varainhankintaa sekä tarvitsemme myös teidän apua. Alta voit lukea miten pystyt auttamaan seuraamme!


Hallihanke mahdollistaa uudenlaista toimintaa seuralle

 

Oma FSC-hallitila nostaisi seuran uudelle tasolle. Pystyisimme suunnittelmaan treenivuorot laajemmin sekä perustamaan uusia joukkueita. Tavoitteena on viimeinkin vuosien jälkeen perustaa syksyllä 2021 seuraan senior-joukkue. Meiltä on pitkään karannut junior-vuosien jälkeen urheilijoita Helsinkiin ja nyt haluamme tarjota kovatasoisen senior-joukkueen seurassamme ja mahdollistaa pitkäaikaisesti Porvoossa treenamisen. Meillä on ollut pitkään jonotuslistalla mini-ikäisiä harrastajia, mutta vähäisten vuorojen takia, emme olemme ole pystyneet tarjoamaan heille treenipaikkaa. Oma hallitila mahdollistaisi paljon uusia positiivisia muutoksia mitä olemme kaavailleet jo pitkään.
 

Koronasta huolimatta FSC on ollut kasvun tiellä jo vuosia
 

Toimintamme on kasvanut vuosi vuodelta yhä enemmän. Olemme kasvaneet yhdeksi Porvoon suurimmaksi urheiluseuraksi vuosien aikana. Samalla taitotasomme on kasvanut merkittävästi, sillä olemme voittaneet taikka olleet top 5-joukkueiden joukossa lajin arvokisoissa. Harrastajia seuraamme tulee koko Itä-Uudenmaan alueelta ja kysyntää harrastuspaikoille on suurta. Olemme myös kasvaneet siihen kehitysasteeseen, että seuramme enimmissä määrissä kasvattaa ja kehittää Suomen huipputason urheilijoita mm. maajoukkuetasolle. Tätä kehitystahtia emme halua vaarantaa ja jatkaa seurana kasvamista ja näkyvyyden tuomista Porvoolle sekä cheerleading-lajille.

Haluamme edelleen olla Porvoon suurin tyttöjen liikuttaja – haluamme olla seura, jossa tytöt pääsevät kilpailemaan, kehittymään sekä onnistumaan. Poikia toivomme mukaan lajimme enemmän, yleensä poikien määrä lajissa kasvaa, kun mennään senior-tasolle.


Tue seuramme hallihanketta – mahdollista unelmamme!


Jotta hallihanke voi toteutua ja pystymme hankkimaan tarvittavia oheistarvikkeita hallille, tarvitsemme FSC-jäsenten apua. Ilman hankittuja varoja, hallihanke ei toteudu vuonna 2021.

Yksityishenkilönä pääset alla olevin keinoin mukaan tukemaan meidän toimintaa: 

-Kannatusjäsenyys

 • FunShinen kannatusjäsenmaksu yksityishenkilöiltä 2021 on 50, 100 taikka 150 euroa vuodessa.
 • Kannatusjäseniä voi samassa perheessä luonnollisesti olla monta, eikä kannatusjäsenen välttämättä tarvitse olla itse urheilija
 • Kannatusjäsenyys laskutetaan aina automaattisesti seuraavana toimintakautena uudestaan
 • Jos et halua jatkaa jäsenyyttäsi tai haluat muuttaa yrityksesi kannatusjäsenyyden summaa, ota yhteyttä funshine.hallitus@gmail.com
 • Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta seuran kevät- ja syyskokouksissa
 • Kannatusjäsenent pääsevät ilmaiseksi seuran kevät ja syysnäytöksiin
   

Liity seuran kannatusjäseneksi täyttämällä alla olevasta linkistä avautuva lomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeywMSuZ00t4arPyqyxV4XQCFqtpfPJRkvonbgV8rdlUt_0lA/viewform?fbclid=IwAR0jpKq4IJCENF_NzDGvLd3Zdt7K4F4vlBOb_mic_xEF6Xn2N6aTLtTutsI

Kannattavan jäsenen maksuista osa ohjataan FunShine Cheerleadersin sosiaaliseen rahastoon. Rahaston tarkoituksena on tukea seuran vähävaraisista perheistä tulevia urheilijoita harrastuksessaan sekä ohjata tukirahaa hallihanketta varten (lattiamateriaalit sekä muut ohjeistarvikkeet).

 

-TUE TOIMINTAA OSTAMALLA FSC:N 10-VUOTISJUHLAPAITA:

 

Voit olla mukana tukemassa seuraamme ostamalla seuramme tuotteita Cheer.fi verkkokaupasta! Kaikki ostot kerryttävät seurallemme tuottoa.

Seuratuotteemme löydät täältä:

https://cheer.fi/osasto/seuratuotteet/fsc/

 

YRITYKSET VOIVAT SPONSOROIDA SEURAN HALLIHANKETTA SEURAAVALLA TAVALLA:

 • 500 EUR (kunniakirja & seuran nettisivuille maininta)
 • 1000 EUR (neliö seinätilaa uudesta hallista vuoden ajaksi ja yrityksen logo esille hallissa sekä mainostilaa kaikkien joukkueiden some-kanavissa)
 • 1500 EUR (neliö seinätilaa hallista kahden vuoden ajaksi, yrityksen logo esille hallissa sekä mainostilaa kaikkien joukkueiden some-kanavissa)
 • 2000 EUR (neliö seinätilaa niin kauan kuin halli on FSC:n hallinnassa sekä mainostilaa kaikkien joukkueiden some-kanavissa)

Jos olet kiinnostunut sponsoroimaan seuraamme, lähetämme sinulle sponsorisopimuksen/laskun sähköpostitse.

Mikäli haluat tukea seuraa sponsorina tai tiedät sponsorin johon meidän kannattaa olla yhteydessä, olethan yhteydessä funshine.hallitus@gmail.com
 

 

OLE MUKANA TOTEUTTAMASSA MEIDÄN UNELMAA!