Taitavat mini- ja junnujoukkueemme etsivät valmentajia!

22.6.2020

Hae seuraamme valmentajaksi 14.7. mennessä!

FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII MINI- JA JUNNUJOUKKUEILLE VALMENTAJAA PORVOOSEEN

 

FunShine Cheerleaders on porvoolainen vuonna 2011 perustettu kilpacheerleadingin erikoisseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista urheilua niin harraste- kuin kilpatasoillakin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden urheilla omalla tasollaan ja kehittyä henkilökohtaisesti omalla tahdillaan turvallisesti. Seurana pyrimme kehittymään ja kasvattamaan toimintaamme jatkuvasti. 

Seurassamme on yli 30 taitavaa ja koulutettua valmentajaa. Koulutamme valmentajiamme mm. Suomen Cheerleading Liiton ja ESLU:n ja seuran omissa koulutuksissa. 
 

Edellytämme mieluiten kokemusta lajin parissa ja jonkin verran aiempaa valmentamistaustaa. Toivoimme sinulta motivaatiota kehittää ja tuoda positiivista virtaa joukkueeseen. 

Seura kouluttaa valmentajia Suomen Cheerleadingliiton sekä ESLU:n järjestämissä koulutuksissa sekä järjestää mm. valmentajatapaamisia ja kouluttaa aktiivisesti itse valmentajia. Meidän seurassa on mahdollisuus kehittyä valmentajana ja antaa mm. yksityistunteja tehden lisätienistiä.
 

Jokaiselle valmentajalle maksetaan seuran palkkataulukon mukainen tuntipalkka riippuen valmentajan koulutustasosta sekä valmennuskokemuksesta. Seura maksaa Porvoon ulkopuolelta tuleville valmentajille matkakorvaukset.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 14.7.2020 mennessä osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com.

 

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

- Nimi, ikä ja yhteystiedot

- Koulutus

- Aiempi valmennuskokemus

- Aiempi oma harrastuneisuus sekä saavutukset (harrastusvuodet ja seurat sekä mahdolliset kilpatoiminnan saavutukset)

 

Lisäkysymyksiä, laita meili osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com

 

TERVETULOA JOUKKOOMME!