FSC valittu vuoden seuraksi!

5.12.2019

FunShine Cheerleaders äänestettiin Varsity Coaches night –tapahtumassa vuoden seuraksi

Viikonloppuna seuramme kolme joukkuetta ja yksi stunttiryhmä (Sunbeams, Twinkling Little Stars, stunttiryhmä Wonderfulls & Interstellar) osallistuivat mukaan Göteborgissa pidettävään Nordic All Level Champion-kilpailuihin. Kilpailuista saimme mahtavaa kokemusta ja stunttiryhmämme Wonderfulls toi myös ylpeästi kultapokaalin kotiin.

Samalla järjestettiin myös Varsity Coaches night –tapahtuma, jossa palkittiin vuoden ansioituneet valmentajat sekä vuoden seura. Tällä kertaa arvoisa raati oli äänestänyt FunShine Cheerleadersin vuoden seuraksi. Olemme tästä osoituksesta äärimmäisen kiitollisia ja otamme tunnustuksen nöyrästi vastaan. Vuosi on ollut antoisa ja erittäin opettava meidän seuralle. Tulemme jatkamaan jatkossakin sinnikästä työtä meidän urheilijoidemme eteen, jotta seuramme jatkaa kehitystään ja kasvuaan.

Kiitämme kaikkia meidän urheilijoita, vanhempia ja sponsoreita, mutta eritoten seuramme valmentajia ja kaikkia huoltajia mahtavasta työstä, mitä he tekevät seuramme ja urheilijoidemme eteen.

Onnittelut myös Maria Wahlroos Vuoden Suomalaisvalmentajan tittelistä.

Ylpeästi FSC

***

 

Sponsorimme mahdollistivat upeat kisamatkamme vuonna 2019:

 

Sunbeams-joukkueen sponsorit: Frank's Garage, Eronen Racing, MV-Jäähdytys, Itäväylä & Haan Oy.

Twinkling Little Stars-joukkueen sponsorit: Dentopal Oy & SonicVision Oy

Interstellar-joukkueen sponsorit: Haikon Kartano