Twinkling Little Stars joukkue etsii valmentajia!

21.11.2019

FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII MINIEN EDUSTUSJOUKKUEELLE VALMENTAJIA! 

Twinkling Little Stars joukkue etsii valmentajia!

FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII MINIEN EDUSTUSJOUKKUEELLE VALMENTAJIA!
 

FunShine Cheerleaders on porvoolainen vuonna 2011 perustettu kilpacheerleadingin erikoisseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista urheilua niin harraste- kuin kilpatasoillakin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden urheilla omalla tasollaan ja kehittyä henkilökohtaisesti omalla tahdillaan turvallisesti. Seurana pyrimme kehittymään ja kasvattamaan toimintaamme jatkuvasti. Seurassamme on yli 30 taitavaa ja koulutettua valmentajaa. Koulutamme valmentajiamme mm. Suomen Cheerleading Liiton ja ESLU:n ja seuran omissa koulutuksissa. 

Seuramme minien level 3:n edustusjoukkue Twinkling Litte Stars etsii taitavaa yhtä taikka kahta valmentajaa. Edellytämme kokemusta lajin parissa ja aiempaa valmentamistaustaa. Toivoimme sinulta motivaatiota kehittää ja tuoda positiivista virtaa joukkueeseen.

Tarjoamme mahtavat joukkuetoverit, taitavat minit sekä seuran täyden tuen kehittyä valmentajana. Joukkue treenaa vuonna 2020 kevätkaudella neljä kertaa viikossa Porvoossa Kokonhallilla. Seura maksaa Porvoon ulkopuolelta tuleville valmentajille matkakorvaukset ja valmentajalla on mahdollisuus vaikuttaa treeniaikoihin.

Valmentaminen alkaa tammikuussa 2020 ja paikka on toistaiseksi voimassa. Jokaiselle valmentajalle maksetaan seuran palkkataulukon mukainen tuntipalkka riippuen valmentajan koulutustasosta sekä valmennuskokemuksesta.

Seura kouluttaa valmentajia Suomen Cheerleadingliiton sekä ESLU:n järjestämissä koulutuksissa sekä järjestää mm. valmentajatapaamisia ja kouluttaa aktiivisesti itse valmentajia. Meidän seurassa on mahdollisuus kehittyä valmentajana ja antaa mm. yksityistunteja tehden lisätienistiä.
 

Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi 19.12.2019 mennessä osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com.


Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

- Nimi, ikä ja yhteystiedot

- Koulutus

- Aiempi valmennuskokemus

- Aiempi oma harrastuneisuus sekä saavutukset (harrastusvuodet ja seurat sekä mahdolliset kilpatoiminnan saavutukset)

 

Lisäkysymyksiä, ajatuksia? Laita meili osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com 

 

TERVETULOA LÄMPIMÄSTI JOUKKOOMME!