ETSIMME MINI- JA JUNNUJOUKKUEILLE VALMENTAJAA PORVOOSEEN

6.11.2019

Taitavat mini- ja junnujoukkueemme etsivät valmentajia!

FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII MINI- JA JUNNUJOUKKUEILLE VALMENTAJAA PORVOOSEEN

 

FunShine Cheerleaders on porvoolainen vuonna 2011 perustettu kilpacheerleadingin erikoisseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista urheilua niin harraste- kuin kilpatasoillakin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden urheilla omalla tasollaan ja kehittyä henkilökohtaisesti omalla tahdillaan turvallisesti. Seurana pyrimme kehittymään ja kasvattamaan toimintaamme jatkuvasti. 

Seurassamme on yli 30 taitavaa ja koulutettua valmentajaa. Koulutamme valmentajiamme mm. Suomen Cheerleading Liiton ja ESLU:n ja seuran omissa koulutuksissa. 
 

Edellytämme mieluiten kokemusta lajin parissa ja aiempaa valmentamistaustaa. Vähimmäisikä vaatimus 18v. Toivoimme sinulta motivaatiota kehittää ja tuoda positiivista virtaa joukkueeseen. 

Seura kouluttaa valmentajia Suomen Cheerleadingliiton sekä ESLU:n järjestämissä koulutuksissa sekä järjestää mm. valmentajatapaamisia ja kouluttaa aktiivisesti itse valmentajia. Meidän seurassa on mahdollisuus kehittyä valmentajana ja antaa mm. yksityistunteja tehden lisätienistiä.
 

Jokaiselle valmentajalle maksetaan seuran palkkataulukon mukainen tuntipalkka riippuen valmentajan koulutustasosta sekä valmennuskokemuksesta. Seura maksaa Porvoon ulkopuolelta tuleville valmentajille matkakorvaukset.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 19.11.2019 mennessä osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com.

 

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

- Nimi, ikä ja yhteystiedot

- Koulutus

- Aiempi valmennuskokemus

- Aiempi oma harrastuneisuus sekä saavutukset (harrastusvuodet ja seurat sekä mahdolliset kilpatoiminnan saavutukset)

 

Lisäkysymyksiä, laita meili osoitteeseen funshine.hallitus@gmail.com

 

TERVETULOA JOUKKOOMME!