Haluatko valmentamaan suloisia cheerleaderin alkuja? Hae nyt!

2.10.2018

Valmentajalle paikka Tähdenlennoissa! Hae 27.10.2018 mennessä!

Haluatko valmentamaan suloisia cheerleaderin alkuja? Haluatko olla innostava valmentaja 4-6 vuotialle tuleville cheerleadereille. Tukenasi on kaksi muuta valmentajaa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä valmentamaan kahden muun valmentajan kanssa seuramme suloisia mikroja eli Tähdenlentoja. Mikrot on FunShinen pienimpien harrasteryhmä, joka treenaa kerran viikossa tunnin kerrallaan. Harjoituksissa opetellaan cheerleadingin alkeita leikkien ohella, vartalonhallintaa sekä ryhmätyöskentelytaitoja.
 

FunShine Cheerleaders ry on vuonna 2011 perustettu cheerleading seura. Seurassamme on tällä hetkellä n. 215 innokasta harrastajaa ja 25 taitavaa valmentajaa. Seurassamme on sekä harraste- että kilpajoukkueita ja tarkemmin voit tutustua niihin seuran sivuilla https://www.funshinecheer.com/

Edellytämme valmennuskokemusta (esim. voimistelu, tanssi), mutta cheerleading-kokemus ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi. Vähimmäisikä vaatimus 18 v. Seura kouluttaa valmentajia tarvittaessa Suomen Cheerleadingliiton sekä ESLU:n järjestämissä koulutuksissa sekä järjestää mm. valmentajatapaamisia ja kouluttaa itse valmentajia. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 27.10.2018 mennessä osoitteeseen funshine.posti@gmail.com.

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:
- Nimi, ikä ja yhteystiedot
- Koulutus
- Aiempi valmennuskokemus
- Aiempi oma harrastuneisuus sekä saavutukset (harrastusvuodet ja seurat sekä mahdolliset kilpatoiminnan saavutukset)
- Ajankohta, jolloin sinun olisi mahdollista aloittaa

Hakemukset ja mahdolliset lisäkysymykset sähköpostitse osoitteeseen: funshine.posti@gmail.com
 

TERVETULOA VALMENTAJAKSI!