Haluatko tulla valmentamaan alkeisminiryhmää FunShine Cheerleadersiin?

2.10.2018

Joukko innostuneita cheerleadereita odottaa sinua! Hae 27.10. mennessä!

Haluatko valmentamaan minien alkeisryhmää? Haluatko olla innostava valmentaja 7-12 vuotialle cheerleadereille. Tukenasi on kaksi muuta valmentajaa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä valmentamaan kahden muun valmentajan kanssa seuramme minien alkeisryhmää. BigBang on FunShinen alkeisminien harrasteryhmä, joka treenaa kerran viikossa puolentoista tunnin ajan kerrallaan. Joukkueesta siirrytään muihin joukkueisiin tasokatsausten ja karsintojen kautta 1-2 vuodessa. Sinulla valmentajana on tärkeä rooli ohjata harrastajia eteenpäin.
 

FunShine Cheerleaders ry on vuonna 2011 perustettu cheerleading seura. Seurassamme on tällä hetkellä n. 215 innokasta harrastajaa ja 25 taitavaa valmentajaa. Seurassamme on sekä harraste- että kilpajoukkueita ja tarkemmin voit tutustua niihin seuran sivuilla https://www.funshinecheer.com/

Valmennuskokemus ei ole edellytys, mutta katsotaan eduksi. Olisi hienoa, jos olet harrastanut jo lajia, myös muut lajit katsotaan eduksi esim. voimistelu, tanssi. Vähimmäisikä vaatimus 15 v. Seura kouluttaa valmentajia tarvittaessa Suomen Cheerleadingliiton sekä ESLU:n järjestämissä koulutuksissa sekä järjestää mm. valmentajatapaamisia ja kouluttaa itse valmentajia. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 27.10.2018 mennessä osoitteeseen funshine.posti@gmail.com.

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:
- Nimi, ikä ja yhteystiedot
- Koulutus
- Aiempi valmennuskokemus
- Aiempi oma harrastuneisuus sekä saavutukset (harrastusvuodet ja seurat sekä mahdolliset kilpatoiminnan saavutukset)
- Ajankohta, jolloin sinun olisi mahdollista aloittaa

Hakemukset ja mahdolliset lisäkysymykset sähköpostitse osoitteeseen: funshine.posti@gmail.com
 

TERVETULOA VALMENTAJAKSI!