SCL akrobatialeiri 10.-12.6.2013

19.4.2013

Maanantai 10.6.2013
Tiistai 11.6.2013
Keskiviikko 12.6.2013


Ikurin telinevoimisteluhalli
Tesomankatu 33, 33310 Tampere


Hinta: 95 €/henkilö


Valmennus


Leirillä saa kotimaisen huippuvalmennuksen lisäksi myös oppeja suoraan Yhdysvaltojen huipulta. Valmentajien nimet ilmoitetaan toukokuun aikana. Kaikki valmentajat ovat kokeneita avustajia ja leirillä pystytään opettamaan ja avustamaan kaikkia akrobatiataitoja tasosta riippumatta.

 

Tasoryhmät


- Tasoryhmät jaetaan ilmoittautuneiden urheilijoiden taitojen mukaan siten, että ryhmistä tulee tasaiset. Kerrottehan ilmoittautumisen yhteydessä rehellisen kuvauksen urheilijan akrobatiataidoista, jotta kaikki osallistujat saavat hyödynnettyä leirin mahdollisimman hyvin.


Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset seuran sähköpostiosoitteeseen 15.5 mennessä!

funshine.posti@gmail.com

Huomioikaa, että mikäli lisenssit eivät ole kunnossa ilmoittautumispäivänä, henkilö ei voi osallistua leirille ja hänen tilalleen on hankittava sellainen henkilö, jonka lisenssi on kunnossa. Leirille on rajoitettu määrä paikkoja, joten kannattaa varmistaa paikka nopeasti! Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Peruutukset


Peruutukset käsitellään liiton peruutusehtojen mukaan. Tällä leirillä sairastuneen henkilön tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö ilman lisäkuluja.


Majoitus/Ruoka


SCL ei järjestä leirillä ruokailua eikä majoitusta.