Lisenssin osto

27.12.2012

 

 

Taas on tullut aika uusia vuotuiset lisenssit!!


Seurassamme ei voi harrastaa ilman lisenssiä.
 

SCL LISENSSIT 2013 
 


Kilpailijalisenssi

  • A-lisenssi 77 euroa: Harrastajille, jotka ovat syntyneet ajalla 1.1.1932-31.12.1997.
  • B-lisenssi 60 euroa: Harrastajille, jotka ovat syntyneet ajalla 1.1.1998-31.12.2000.
  • C-lisenssi 33 euroa: Harrastajille, jotka ovat syntyneet ajalla 1.1.2001-31.12.2012.

A-,B- ja C-lisenssit sisältävät Pohjolan Sporttiturva-urheiluvakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Katso lisenssin ja vakuutuksen tarkempi tuoteseloste yllä olevista linkeistä.

 

Harrastelisenssi

  • Harrastelisenssi 29 euroa: Kaikkien ikäluokkien harrastajille sama hinta.

Harrastelisenssi sisältää Pohjolan urheiluvakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leiritoiminnassa. Huom! Tämä lisenssi oikeuttaa osallistumaan SCL:n koulutus- ja leiritoimintaan, mutta ei kilpailutoimintaan.

Harrastelisenssin voi korottaa kilpailulisenssiksi milloin tahansa kalenterivuoden aikana. Katso alla olevat korotusohjeet. Mikäli vuoden alussa aloittava harrastaja kilpailee seurassa jo syyskaudella kalenterivuoden aikana, suositellaan hankkimaan suoraan kilpailutoiminnan kattava lisenssi harrastajan iän mukaan (C-, B- tai A-lisenssi).

 

Vakuutukseton lisenssi

  • Vakuutukseton lisenssi 28 euroa: Kaikkien ikäluokkien harrastajille sama hinta.

Vakuutustodistusta ei toimiteta liitoon, mutta huomioi, että useimmat jäsenseurat keräävät vakuutustodistukset omilta harrastajiltaan lisenssivastaavan toimesta. Vakuutuksettoman lisenssin ottaja vakuuttaa lisenssin oston yhteydessä, että hänellä on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa kilpacheerleadingin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla lajiliiton määräysten mukaisesti.

Mikäli korvaava vakuutus loppuu ennen lisenssikauden loppua, on vakuutettu velvollinen jatkamaan vakuutusta vähintään lisenssikauden loppuun tai lunastamaan lisenssiin kuuluvan pakollisen vakuutuksen. Huomioithan, että kaikki vakuutusyhtiöt eivät automaattisesti tunnista kilpacheerleadingia korvattavaksi urheilulajiksi: Varmista, että urheiluvakuutuksesi korvaa sananmukaisesti kilpaurheilun ja cheerleadingin.  Jäsenseurat voivat vielä vaatia vakuutustodistuksen toimittamista seuraan.

 

Valmentajalisenssi

  • Valmentajalisenssi 21 euroa: Kaikkien ikäluokkien harrastajille sama hinta.

Valmentajalisenssiin ei kuulu Pohjolan urheiluvakuutusta ja se ei oikeuta kilpailemaan joukkueessa. Valmentajalisenssin ottaja on itse vastuussa siitä, että hänellä on riittävä vakuutus (mikäli harjoituksissa toimii sellaisissa tehtävistä, että voi altistua tapaturmille), joka kattaa mahdolliset kilpacheerleadingin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla.