Ajankohtaista

Nyt sinun on mahdollista tulla kokeilemaan lajia / treenaamaan kanssamme kevään viimeisiin treeneihin ( pe 8.6, su 10.6, pe 15.6 ja su 17.6 )
FunShine Cheerleaders- urheiluseuran kevätnäytös järjestetään 5.5.2018 klo 13:00 Kokonhallilla. Ovet aukeaa 12:30. Paikalla on Cheer.fi myymälä sekä kahvila. Varaa mukaan käteistä!
Funshine cheerleaders-seura ylpeänä ilmoittaa, että senior-joukkuetoiminta alkaa sunnuntaina 11.2.2018 klo 17:00 kokonhallilla.
FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII UUSIA VALMENTAJIA SENNU-JOUKKUEESEEN PORVOOSEEN - HAE 2.1.2018 MENNESSÄ!
Tarkentavat tiedot joukkuejakotilaisuuksista julkaistu - katso missä ja milloin on joukkuejaot ja mitä sinulla pitää olla mukana kun tulet paikan päälle. Myös FSC:n urheilijapolku on julkaistu!
Seuran joukkuejako-informaatio on julkaistu. Laita päivämäärät muistiin ja lue tarkasti ohjeet minne mennä. Seuraa sivua, sillä tulemme täydentämään sitä mm. joukkuejakolomakkeella sekä tiedosta liittyen leveleihin.
Funshine Cheerleadersin syysnäytöksessä seuralaiset pääsivät näyttämään taitojaan. Tilaisuudessa myös palkittiin harrastajia. Tänä vuonna palkittiin volttipalkinnon saajat sekä joukkueittain palkittiin vuoden urheilijapalkinto.
Seuramme pääsi paikallisuutisiin kun Uusimaa uutisoi Twinkling Little Stars, Sunbeams ja Interstellar-joukkuiden menestymisestä Super Cheer-kisoissa 2017.
Seuramme toiveissa ja suunnitelmissa on saada käynnistettyä jälleen sennuikäisten valmentaminen tulevalla kevätkaudella.
FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII UUSIA VALMENTAJIA PORVOOSEEN. Haemme sekä vastuu- että apuvalmentajia mikroista sennutasoihin. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi su 26.11.2017 mennessä.
RSS ATOM