Ajankohtaista

Joukko innostuneita cheerleadereita odottaa sinua! Hae 27.10. mennessä!
Mahtava voitto tuli Porvooseen kun Twinkling Little Stars voitti kultaa ja Interstellar voitti pronssia viikonloppuna järjestetyissä Summer Cheep Cup kisoissa.
FunShine Cheerleaders etsii uusia valmentajia Porvooseen - hae valmentajaksi 24.6. mennessä!
Nyt sinun on mahdollista tulla kokeilemaan lajia / treenaamaan kanssamme kevään viimeisiin treeneihin ( pe 8.6, su 10.6, pe 15.6 ja su 17.6 )
FunShine Cheerleaders- urheiluseuran kevätnäytös järjestetään 5.5.2018 klo 13:00 Kokonhallilla. Ovet aukeaa 12:30. Paikalla on Cheer.fi myymälä sekä kahvila. Varaa mukaan käteistä!
Funshine cheerleaders-seura ylpeänä ilmoittaa, että senior-joukkuetoiminta alkaa sunnuntaina 11.2.2018 klo 17:00 kokonhallilla.
FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII UUSIA VALMENTAJIA SENNU-JOUKKUEESEEN PORVOOSEEN - HAE 2.1.2018 MENNESSÄ!
Tarkentavat tiedot joukkuejakotilaisuuksista julkaistu - katso missä ja milloin on joukkuejaot ja mitä sinulla pitää olla mukana kun tulet paikan päälle. Myös FSC:n urheilijapolku on julkaistu!
Seuran joukkuejako-informaatio on julkaistu. Laita päivämäärät muistiin ja lue tarkasti ohjeet minne mennä. Seuraa sivua, sillä tulemme täydentämään sitä mm. joukkuejakolomakkeella sekä tiedosta liittyen leveleihin.
Funshine Cheerleadersin syysnäytöksessä seuralaiset pääsivät näyttämään taitojaan. Tilaisuudessa myös palkittiin harrastajia. Tänä vuonna palkittiin volttipalkinnon saajat sekä joukkueittain palkittiin vuoden urheilijapalkinto.
RSS ATOM