Ajankohtaista

Tarkentavat tiedot joukkuejakotilaisuuksista julkaistu - katso missä ja milloin on joukkuejaot ja mitä sinulla pitää olla mukana kun tulet paikan päälle. Myös FSC:n urheilijapolku on julkaistu!
Seuran joukkuejako-informaatio on julkaistu. Laita päivämäärät muistiin ja lue tarkasti ohjeet minne mennä. Seuraa sivua, sillä tulemme täydentämään sitä mm. joukkuejakolomakkeella sekä tiedosta liittyen leveleihin.
Funshine Cheerleadersin syysnäytöksessä seuralaiset pääsivät näyttämään taitojaan. Tilaisuudessa myös palkittiin harrastajia. Tänä vuonna palkittiin volttipalkinnon saajat sekä joukkueittain palkittiin vuoden urheilijapalkinto.
Seuramme pääsi paikallisuutisiin kun Uusimaa uutisoi Twinkling Little Stars, Sunbeams ja Interstellar-joukkuiden menestymisestä Super Cheer-kisoissa 2017.
Seuramme toiveissa ja suunnitelmissa on saada käynnistettyä jälleen sennuikäisten valmentaminen tulevalla kevätkaudella.
FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII UUSIA VALMENTAJIA PORVOOSEEN. Haemme sekä vastuu- että apuvalmentajia mikroista sennutasoihin. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi su 26.11.2017 mennessä.
Syysnäytös sunnuntaina 26.11.201 klo15.00. Lipunmyynti hoidetaan joukkueiden kautta ja se aloitetaan sunnuntaina 5.11 niiden joukkueiden osalta, joilla on treenit kyseisenä päivänä. Muiden joukkueiden osalta liput ostettavissa tulevan viikon treeneissä. Lippuja 3kpl/harrastaja, hinta 5€/kpl.Varaa tasaraha mukaan. Liput myynnissä viimeisiin treeneihin saakka. Myymättä jääneitä lippuja voi tiedustella valmentajalta/jojolta. Lippuja myytävänä näytöspäivänä ovella klo.14.30 alkaen, jos niitä on vielä jäljellä.
Lions Club Porvoo Borgå eli LC PORVOO - BORGÅ lahjoitti Funshine Cheerleaders seuralle summan, jonka avulla voidaan mm. tukea taloudellisissa haasteissa elävien perheiden nuorten harrastustoimintaa.
Harrastajat: Huomaathan muuttuneet treeniajat syksylle!
Back to Cheer-syystapahtuma 12.8. klo 12-14:00 Kokonhallilla. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin
RSS ATOM