Ajankohtaista

FunShine Cheerleaders tähtää MM-kisoihin. Maksut joukkueessa koostuvat ainoastaan leiriruokailuista sekä lisenssistä niillä urheilijoilla, jotka eivät ole seurajoukkueessa. FSC tarjoaa leirien tilavuokrat!
Aloita syksyllä uusi laji! Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, joka sopii kaikille. Cheerleadingia voit harrastaa Porvoossa harraste- taikka kilpatasolla.
Mahtavia uutisia FSC:lle, sillä ensimmäistä kertaa Suomen Cheerleadingliiton historiassa jaetaan vuosipalkintoja keväällä 2021 ja meidän seuran on päässyt hienosti esille. Vuosipalkinnot jaetaan SM-kilpailulähetyksessä 13.6.2021.
Seuran karsinnat järjestetään kesäkuussa Kokonhallilla. Jokaisen seuran urheilijan tulee ilmoittautua joko kilpa-joukkueeseen taikka harrastejoukkueseen viimeistään 10.6. mennessä! Odotamme innolla hakemustasi!
Taitavat mini- ja junnujoukkueemme etsivät valmentajia! FUNSHINE CHEERLEADERS RY ETSII MINI- JA JUNNUJOUKKUEILLE VALMENTAJAA PORVOOSEEN
FSC:n hallitus teki päätöksen huhtikuun lopussa omasta hallitilasta. Päätökseen vaikuttivat monet tekijät, tärkeimpänä taustatekijänä oli kasvava tarve saada enemmän salivuoroja, jotta seuran toimintaa voidaan kasvattaa ja kysyntään vastata.
Lasten ja nuorten liikunnan ja urheiluharrastusten osittainen rajoittaminen koronan vuoksi on ollut haasteellista monenkin eri lajin harrastajille, eritoten cheerleading on lähilajina kärsinyt tästä erityisen paljon. Meillä Porvoossa pitkään jatkuneet rajoitukset ovat kiristäneet seuran toimintaa äärilleen. Valoa on kuitenkin tunnelin päässä.
Niklas Törnroos nimitettiin syyskuussa 2020 seuran huippu-urheilijavastaavaksi sekä Elina Aaltonen seuran valmennuspäälliköksi. Uudet nimitykset tukemaan uusia käytäntöjä.
Neste sponsoroi vuonna 2020 lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintaa tuotanto- ja terminaalipaikkakunnilla. FunShine Cheerleaders oli yksi seuroista, joka sai sponsoritukea.
Kunnon kohotusta tammikuussa!
RSS ATOM