Ajankohtaista

FSC:n hallitus teki päätöksen huhtikuun lopussa omasta hallitilasta. Päätökseen vaikuttivat monet tekijät, tärkeimpänä taustatekijänä oli kasvava tarve saada enemmän salivuoroja, jotta seuran toimintaa voidaan kasvattaa ja kysyntään vastata.
Lasten ja nuorten liikunnan ja urheiluharrastusten osittainen rajoittaminen koronan vuoksi on ollut haasteellista monenkin eri lajin harrastajille, eritoten cheerleading on lähilajina kärsinyt tästä erityisen paljon. Meillä Porvoossa pitkään jatkuneet rajoitukset ovat kiristäneet seuran toimintaa äärilleen. Valoa on kuitenkin tunnelin päässä.
Niklas Törnroos nimitettiin syyskuussa 2020 seuran huippu-urheilijavastaavaksi sekä Elina Aaltonen seuran valmennuspäälliköksi. Uudet nimitykset tukemaan uusia käytäntöjä.
Neste sponsoroi vuonna 2020 lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintaa tuotanto- ja terminaalipaikkakunnilla. FunShine Cheerleaders oli yksi seuroista, joka sai sponsoritukea.
Kunnon kohotusta tammikuussa!
Vallitsevan korontilanteen vuoksi seuramme perinteinen syysnäytös on peruttu tänä vuonna, mutta järjestämme viikolla 47 (alkaen 16.11) FSC virtual ShowCase week- tapahtuman!
Syksyllä käynnistyy cheerleading toiminta vauhdikkaasti Porvoossa kun kaikki FunShinen joukkueet alkavat taas harjoitella. Tähtäimessä tietenkin huippusijoitus syksyn kisoista. Uuteen harrastukseen ehtii vielä mukaan, sillä aloituspaikkoja löytyy minien (7-11 vuotiaiden) sekä junioreiden (12-16 vuotiaiden) joukkueista.
Käy äkkiä täyttämässä karsintalomake ja takaa paikkasi uudelle mahtavalle kisakaudelle.
Hae seuraamme valmentajaksi 14.7. mennessä!
FUNSHINE CHEERLEADERS RY:n TREENIVUOROT TOISTAISEKSI PERUTTU KORONAVIRUS-PANDEMIAN TAKIA
RSS ATOM